Frukt- och gröntbord – Uppsala Kompakt & Övik

Ska du bygga om din Frukt- och gröntavdelning och vill ha en avdelning med högt säljtryck, smarta merförsäljningslösningar, ergonomi, design och kvalitet. Då har du kommit rätt. Våra fruktbord uppfyller alla dessa punkter. Den höga försäljning som de bidrar till tillsammans med den långa livslängden gör dem väldigt prisvärda. Du kan enkelt byta fronterna på dem och få en helt ny färg/träslag på dem efter en tid om du på ett enkelt sätt vill ”förnya” din avdelning igen.

Borden bygger på ett system som är anpassat för backar och lådor med plats för 2 backar på djupet på Uppsala Kompakt och 3 på djupet på Övik. Den stora fördelen med det mindre Kompaktbordet är ergonomin, minskat svinn, högre säljtryck, yteffektivitet då de tar betydligt mindre plats. Tack vare att de även är ställbara så du kan anpassa bordet efter volym per artikel så har de blivit väldigt populära även på de större butikerna. Den största fördelen med de större Övik borden är att de rymmer ännu mer varor.

De smarta lösningar som ryms i våra fruktbord är den unika pås- och skyltlösningen som är integrerad i påkörningsskyddet på fronten, möjligheten att höja och sänka botten där backen står för att anpassa det efter vilken volym per artikel. Det finns även tillbehör för mer- och sambandsförsäljning, smakprov, avdelare, skyltar etc.