Kategorier
Vizuera Consulting

Bättre ledare!

Nu laddar vi för en ny grupp med framgångsrika ledare. I januari startar en ny kull med Praktisk ledarutveckling, en modern utbildning för dig som idag är ledare och som vill utvecklas i din roll.

Praktisk ledarutveckling är utbildningen som stärker deltagarnas självkänsla och ökar deras motivation. Utbildningen utvecklar dem i ledarrollen och tränar dem i att fatta snabba och rätt beslut. Praktisk ledarutveckling är utbildningen som tar fram det bästa ur deltagarna och som levererar resultat tillbaka till butiken.

Praktisk ledarutveckling är en helt fantastisk utbildning som är oerhört populär, eftersom den lyfter deltagarna till en mycket högre nivå snabbt!

”Jag gick PLU 2012-2013 och hade då fått en ny roll som personalansvarig i en Supermarketbutik. Jag hade inte gått några stora utbildningar inom ICA tidigare innan jag fick chansen att gå denna. Jag har väldigt mycket positiva minnen från utbildningstiden med utmanande uppgifter både inom ekonomi, marknadsanalyser och framför allt stort fokus på den personliga utvecklingen och ledarskapet.

Anna-Lena Hesselgren

Jag kände att jag växte mycket mentalt under denna tid och blev både tryggare i mig själv och säkrare på hur jag kunde utveckla mitt ledarskap. Kontakten mellan oss deltagare var väldigt öppen och det kändes som att vi lyfte varandra och hjälptes åt att utvecklas. Jag skulle vilja lyfta fram gemenskapen mellan oss deltagare, utbildningsplanen, seminarieuppbyggnaden och kursledarna, för det tillsammans gjorde verkligen att det blev ett bra utbildningsår. Mitt mål var då att bli ICA-handlare och detta var starten och första delmålet på den vägen.”

Anna-Lena Hesselgren, stf handlare ICA Essingen

Praktisk ledarutveckling är det naturliga steget för dig som vill göra karriär inom detaljhandeln!

I januari 2019 drar vi igång och är du intresserad av att hänga med på tåget så hör du av dig på .

Välkommen!

 

Vill du veta mer läs här!

Informationsblad Praktisk ledarutveckling.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *