Bli framtidens ledare nu – gå utbildningen PLU!

Bildresultat för leader photo

PLU – framtidens utbildning!

Anmäl er till kullen som börjar januari 2020. Satsa på rätt personer i ditt arbetslag! Satsa på rätt ledare! Du väljer Din och organisationens framtid genom att ta rätt beslut varje dag…men vem tar över stafettpinnen, när du har andra viktiga göromål…och vore det inte smart att ha framtidens ledare i alla led i din organisation!? Stor som liten organisation…se till att ditt arbetslag tänker rätt, tar rätt beslut, prioriterar rätt och som ser till att effektivitet genomsyrar hela din organisation! Det är ditt val…och detta borde vara ett av dina lättaste beslut att ta! Nästa kursstart startar i januari 2020…anmäl dig, din butikschef eller andra potentiella ledare nu!

PLU- Praktisk Ledarutveckling – Ett fantastiskt inspirerande och utvecklande utbildningsprogram, som riktar sig till dig som är butikschef, har ambitionen att bli butikschef eller har avdelningsansvar.

Upplägget i programmet är fyra seminarier á fyra dagar. Det vill säga två seminarier per termin. Vi riktar in oss på en gruppstorlek på c:a 15-30 deltagare.

Bildresultat för leader photo inspiration

Denna moderna utbildning innehåller bland annat:

  1. Mer självgående ledare – träning i coachande samtal, konflikthantering, konsten att ge feedback och hur man genomför medarbetarsamtal.
  2. Effektivare ledare – Bli bättre på uppföljning genom förståelse för planering och prioritering. Bra rutiner och system vinner tid. Begreppet LEAN jobbar vi med här.
  3. Bättre beslutsfattare – Våga ta beslut och få förståelse för konsekvenserna. Bli mer trygg och säker i beslutsfattandet och kontrollera om det finns tillräckligt med information för att kunna fatta beslut. Vi tillgodoser olika hjälpmedel och träning i deltagarnas beslutsfattande.
  4. Ger ledare som levererar – Deltagarna tränas i att leverera utifrån vad det egna företaget vill ha och vad deras kunder önskar. Vi har en lönsamhetsskola där vi jobbar med nyckeltal, system och organisation. Därefter får deltagarna göra en personlig handlingsplan för sin framtid.

Detta är en fantastisk utbildning som är oerhört populär, eftersom den lyfter deltagarna till en mycket högre nivå mycket snabbt!

 

Vill du bolla med någon om lite fler frågor du har…du är välkommen att kontakta oss utan någon förbindelse….

Kontaktperson:

Per Sjölund, Lönsamhetskonsult, mobil: 0702-69 99 07 , mail: 


Rekommendation: Utbildningen rekommenderas varmt av Anna-Lena Hesselgren, som är stf handlare på ICA Essingen i Stockholm. 

”Jag gick PLU 2012-2013 och hade då fått en ny roll som personalansvarig i en Supermarket-butik. Jag hade inte gått några stora utbildningar inom ICA tidigare innan jag fick chansen att gå denna. Jag har väldigt mycket positiva minnen från utbildningstiden med utmanande uppgifter både inom ekonomi, marknadsanalyser och framför allt stort fokus på den personliga utvecklingen och ledarskapet.”

Hämta informationsbroschyr