Kategorier
Vizuera Consulting

Glädjeyra på Matmasarna´s PLU-examen!

I torsdags, 17/11, tog den 2:a kullen från Matmasarna sin examen från utbildningen PLU, ”Praktisk Ledarutveckling” hos Vizuera! Matmasarna är en grupp med Ica-butiker från Dalarna, som Vizuera haft ett mycket gott samarbete med under längre tid. Vissa av butikerna har även jobbat med punktinsatser och vissa har även gått Frukt- & Grönt-lyftet och Deli-lyftet hos Vizuera.

Matmasarna suddig

 

Glädjeyran var total när gruppen fick sina Diplom efter sina redovisningar! Per Sjölund, Lönsamhetskonsult och ansvarig för gruppen, upplevde och berättade att det var en härlig grupp som gett mycket glädje till honom också. Han berättade att gruppen har utvecklats enormt mycket, inte bara i praktiskt ledarskap, utan även på det personliga planet. Detta gör också att de blir mer trygga och säkra i sina roller som ledare!

Även Vizueras VD, Örne Kjellström, var på besök denna dag….och han blev väldigt berörd av deltagarnas lycka och glädje som sprudlade. Han såg och upplevde även den genuint härliga gruppdynamik och sammanhållning deltagarna fått under året.

Matmasarna klar

PLU – Praktisk Ledarutveckling är en inspirerande och utvecklande utbildning som riktar sig till dig som är butikschef, har ambitionen att bli butikschef eller har avdelningsansvar. Utbildningen pågår under ett år med fyra seminarier på fyra dagar vardera, med en grupp på c:a 15-30 deltagare. Denna ytterst moderna utbildning höjer nivån på ledarna som blir mer självgående, mer effektiva, bättre beslutsfattare och de får även praktisera den omtalade ”Vizuera-modellen”. Vizuera har PLU – utbildningar för både dagligvaru- & sällanköpsbranchen!

Är ni också intresserad av att veta mer om våra utbildningar, konsulttjänster eller vill träffa oss för ”bolla lite” om vad er butik behöver just nu….hör gärna av er i vårt Kontaktformulär nedan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *