Kategorier
Vizuera Consulting

Gör som Kvantum Ö-vik…

…uppdatera till en modern matbutik!

Under fyra dagar jobbar vi aktivt med att sätt nytt sortiment, nya arbetssätt och rutiner. Och med det kommer man långt, men vi vill mer. När vi gör ett lyft hos dig så stannar vi inte med att göra en nypremiär, vår ambition är alltid att filmen visas dag efter dag, gång på gång som era kunder besöker butiken.

För det krävs att vi tillsammans med er lägger en stabil grund, men att vi samtidigt bygger ett arbetssätt som gör att era medarbetare ständigt utvecklar sortiment och sälj. Därför lämnar vi aldrig butiken med en nypremiär utan säkerställer att utvecklingsarbetet alltid fortsätter.

Grunden i ett Lyft ligger i en research med fokus i att bestämma sortiment, förpackningar och säljstöd. Därefter gör vi själva lyftet, med praktiskt arbete i avdelningen tillsammans med de som ska jobba och sälja sortimentet. Längden på själva lyftet beror på omfattningen, hur många avdelningar som ni vill involvera. Vi säkerställer utvecklingsarbetet med en till två utvecklingsdagar, där vi oftast tar avdelningen till en ny nivå.

Vill du också ha ett modernt matupplägg in din butik, där kunden blir inspirerad och där du tar fighten med restaurangerna på orten? Hör då av dig så berättar vi mer.

Läs mer här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *