Handlare satsar på ledarskapsutveckling!

 

kramfors2

christer-westin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fonden för Handelns utveckling, i Mellersta Norrland, tillsammans med Kramfors kommun och utbildningsföretaget Vizuera startar ett ledarutvecklingsprogram för företagsledare inom handeln.

Vi har länge identifierat ett behov för ledarutveckling inom handeln framförallt inom de medelstora och mindre handelsföretagen i området, säger Christer Westin från Kramfors Handel. Nu har vi i samarbete med Kramfors kommun och utbildningsföretaget Vizuera utarbetat ett 18 dagar långt ledarutvecklingsprogram som löper över ett år.

Det är särskilt roligt att vi kan erbjuda en riktig spetsutbildning till en attraktiv kostnad för dessa företag, fortsätter Christer Westin.

Vizuera kurs på Scandic Infra City Upplandsväsby. Foto : Jonas Bilberg

 

Per Sjölund, Lönsamhetskonsult på Vizuera, berättar:

Vizuera AB har lång erfarenhet av kompetensutveckling inom detaljhandeln och har en ledande ställning när det gäller att utveckla detaljhandelsföretags lönsamhet i Sverige. Vi ser fram emot att få förmedla vårt budskap ”Lönsammare butik” till handelsföretag i området, säger kursledaren Per Sjölund, Vizuera AB.

Deltagarna är bland annat ifrån Handlar´n – NK i Lugnvik, Fresks Försäljning AB, Prisma Lekotek AB, ICA Nära, ICA Odenhallen, ICA Supermarket, Intersport, EJ:s Hälsokost, Ångermanlands hemslöjd, Valsjöbua AB, Amuletten i Sollefteå EF, Hammerdals Livs AB, Hamngatan 12, Åhmans Färg, Beijer Byggmaterial, Möbler & Hemkultur AB och Flitiga Fingrar.

 

Rikard Herrfall, Lönsamhetskonsult på Vizuera, berättar vad han fått höra av deltagarna:

-”Den där ekonomiska modellen gör att jag äntligen förstår vad försäljning handlar om!”

-”Dom här dagarna har verkligen varit ögonöppnare och då har vi bara börjat. Var ska det sluta?”

-”Per, du är ju fantastisk, du förklarar så lätt.”

-”Jag har aldrig sett sexhörningen förut men tack vare den blir det väldigt tydligt vad jag behöver jobba med.”


Läs mer här:

Nöjda handlare i Kramfors!

Praktisk ledarutveckling.

För att fråga mer om våra utbildningar, ta gärna kontakt med oss här nedan.