Ica Kvantum Mariehem – nu gäller det!

Jobbet, slitet….men med en stor glädje, lycka & en tillfredsställelse….så är det sista fixat & klart! Idag har det varit en Pressvisning i den nya efterlängtade Kvantum-butiken i Umeå! Ica Kvantum Mariehem….nu gäller det! Butiken med konceptet ”en mataffär med atmosfär”…..

Ica Kvantum Mariehem ägs av det mycket duktiga syskonparet Sara Brodin och Marcus Holmgren, som gett Vizuera & Active Display och då våra Lönsamhetskonsulter förtroendet att genomföra flera olika Utbildningar, Kick-off och installera Inredning till Brödavdelningen, Fruktavdelningen & Mejeriet.

Vizuera3Vizuera2

 

 

 

 

 

 

 

 

Men det har inte bara varit guld & gröna skogar som sagt….våra Lönsamhetskonsulter har tagit av sig kavajen och kavlat upp skjortärmarna! Rikard Herrfall står med hammaren i högsta hugg och fixar till Frukt- & Grönt-avdelningen. Samtidigt jobbar Roger Eijvergård frenetiskt med att ladda avdelningen med stort engagemang!

Vizuera4Vizuera1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per Lundgren har styrt upp och fräschat upp Fiskdisken här på bilden! Men även Delikatessdisken har fått ett härligt upplägg designat av Per. Och till slut så fick våra konsulter ta och snygga till sig och mingla med champagne på Pressvisningen. På gruppbilden syns Roger Eijvergård, Rikard Herrfall, Tobias Karlsson & Per Lundgren.

Ma1

Ma3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visst är bilden på den exotiska frukten helt fantastiskt läskande….så imorgon….onsdagen 16:e november så gäller det! Äntligen….och vi ser fram emot kundernas respons av deras nya ”mataffär med atmosfär”! En given succé!