Ica Supermarket Arnö´s Framgångsrecept!

Ica Supermarket Arnö utanför Nyköping har slagit på stort, de har gjort en riktigt fräsch ombyggnad av både brödavdelningen och Frukt- & Grönt-avdelningen. Vi vet alla vad detta innebär, ett superlyft för både försäljningen och större lönsamhet! Men den drivne och erfarne Ica-handlaren Thomas Jansson satsade lite mer än att bara byta inredning och göra ett omplock av produkterna, han satsade på ett kunskapslyft också! En helhetslösning för bästa möjliga kontroll, sälj och lönsamhet!

18

 

Här kommer den ursnygga inredningen från Active Display och man riktigt känner att nåt är på gång….de otroligt erfarna grabbarna på högra bilden visar Projektansvarige Peter Löfvall till vänster, som alltid är på plats vid en ombyggnad.

56

 

Ica Supermarket Arnö gjorde en ”grej” av hela ombyggnationen och höjde förväntningarna hos alla, personal och kunderna. De skrev en del på sin Facebook-sida och bjöd även in till sin Nyöppningsfest där de bjöd på både tårta och bra priser i butiken. Och så här blev en del av resultatet…
IMG_2761IMG_2677

 

Det är en så otroligt fantastisk upplevelse att se denna helt galet läckra inredning, laddade med färgsprakande Frukt & Grönt! Handlaren Thomas Jansson valde till detta Framgångsrecept bl.a. ingredienserna, den nya Potatis- & Lök-inredningen, den splitter nya Brödinredningen och även Frukt- & Grönt-inredningen som heter Svärdsjöhyllor.

IMG_2708IMG_2670

 

Inredningen har väldigt många exponerings-alternativ och välkomnar verkligen till merförsäljning! Dessutom så är vår Lönsamhetskonsult Joy Nilsson på plats för att hjälpa till med varuplaceringen, se till att skyltar är på rätt plats och lära ut Tips &Trix med alla funktioner i inredningen…som t.ex. de ställbara Fruktborden.

IMG_2712IMG_1624

 

Detta är hur säljande som helst! Och nu mina vänner kommer lite bilder på Brödavdelningen!

IMG_2743IMG_2740

 

Och självklart så sambandsexponerar vi för merförsäljning! Och här hjälper vi självklart till med en lönsam varuplacering och skyltar.

IMG_2738

Men…tänker ni säkert nu! Utbildningen! Vilken utbildning gick de!? Jo, de höjde sin redan höga kompetens med en Uppstartsutbildning på Frukt- & Grönt och en Uppstartsutbildning på Bröd. Till hösten kommer Thomas Jansson´s team att gå Frukt & Grönt-lyftet som du kan läsa mer om här.

Om du också blir lockad att få en mer lönsam butik, så kontakta oss gärna!