Kategorier
Vizuera Consulting

Maxi Nacka – matbutik i toppklass!

 

Nacka2

 

Ica Maxi Nacka….paradiset för matälskarna i Stockholm….butiken som toppar det mesta och de flesta! I denna otroligt moderna Maxi-butik hittar vi allt i matväg….och lite till. Mats har verkligen lyckats….Mats Nilsson är köpmannen som är Ica Maxi Nackas starke man, VD och inspiratör, med ett stort och ambitiöst gäng bakom sig.

Nacka1

 

Denna gigantiska butik öppnade den 13 november 2002 och de är stolta, och det ska de vara, över att kunna kalla sig Sveriges modernaste stormarknad. Som kund eller medarbetare hos dem upplever man en härligt ljus butik med stark färskvaruprägel, underbart rymliga ytor och en skön luftig miljö.

Nacka6

Nacka7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mats och hans team på Ica Maxi Nacka har inte bara en vision, utan de har även en mission….de ligger ständigt i framkant och är en inspirerande förebild för andra, för butiken är verkligen välskött och har en maxad servicegrad. Butiken har även som mål att vara en av de bästa arbetsplatserna i dagligvarubranschen.

Nacka8

Nacka3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I Maxi Nackas butik gör de väldigt mycket själva, då också i deras stora stolthet….den läskande Fiskavdelningen! De gör sin egen matjesill, skaldjurslasagne, lägger in sill, kokar skaldjur, gör sina egna såser och röror och filéar efter kundens önskemål. På samma ambitiösa sätt jobbar de även med Bageriet, Frukt & Grönt och Delikatessen….ja, så här kan vi fortsätta genom hela butiken, för Mats och hans team missar ingenting.

Nacka4

 

Men vi kommer att i framtiden få se en ännu mer inspirerande matbutik, för Vizueras kände Lönsamhetskonsult Roger Eijvergård jobbar med Ica Maxi Nacka i olika projekt. Bland annat så utbildar Roger nu Ica Maxi Nackas försäljningschefer i en högre nivå av säljutbildning. Så alla som känner, eller någon gång har träffat Roger, vet att han på ett kraftfullt och inspirerande sätt, kommer att lyfta denna unika och fantastiska butik till ännu högre höjder. Senast så var Roger hos butiken i december och han ska till Mats Nilsson och gänget i vecka 6 igen….och som han längtar!

Roger Eijvergård 4

 

Är ni också intresserade av att höja nivån i er butik? Kontakta oss gärna….slå en signal, maila oss eller kontakta oss via formuläret nedan. Kontaktuppgifter hittas på sidan ”Kontakt”! Ha en fin dag!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *