…nu drar vi igång Superakademin!

Tillsammans med 6 Supermarket butiker startar vi nu upp ett utvecklningsprojekt med syfte att skapa effektiva rutiner och arbetssätt som säkrar Basic i varje avdelning. Eller med andra ord se till att leverera säljklara avdelningar alla viktiga öppettider.

Idé och erfarenhetsmingel på Superakademin.

Det är ett upplägg med fokus på säljklara avdelningar som inspirerar kunden och ökar lönsamheten. I programmet växlas teori med praktik, teori med enkla grundmodeller för att förstå sambanden mellan att göra och det ekonomiska resultatet och praktik för att träna på det man har lärt sig. Kunskap och träning ger kompetenta säljare och medarbetare.

Ett viktigt moment är erfarenhetsutbytet mellan kursdeltagarna och butikerna, genom redovisningar av hemuppgifterna. Här kommer deltagarna utvecklas olika och det ger möjlighet till, kunskapsutbyte och kommunikation mellan deltagare, avdelningar och butiker.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Projektets övergripande mål är att med absolut bästa och modernaste driftsfilosofi, presentera avdelningarna i ett modernare och tuffare säljupplägg, säljklara oftare med tuffare säljtryck, som leder till ökad kundnytta och intäkter.

 

Per Lundgren
Lönsamhetskonsult & säljare
0706-52 23 75