Kategorier
Active-Display

NU fördjupar vi sortimentet på Frukt & Grönt!

Nu får våra storsäljare Uppsala och Ö-vik ett syskon, när vi nu ökar på sortimentet Frukt och Grönt på Active-Display. För att möta den stora efterfrågan på frukt och grönt-inredning har vi tagit fram fler varianter för att kunna tillgodose olika kunders behov.

Ö-vik kompact på Kvantum Mariehem Umeå.

Våra trotjänare Uppsala och Ö-vik står för enkelhet och effektivitet i butiksarbetet, men också för sälj och möjligheter till inspiration för kunden. Ledord som givetvis har varit viktiga i framtagandet av Sollefteå. När vi arbetat fram designen på Sollefteå har vi gjort en gedigen research genom analys av kundbehov, trendspaning och inspiration från framgångsrika koncept världen över.

Whole Food Market, New York.
Whole Food Market, New York.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med vårt nya tillskott Frukt och Grönt Sollefteå vill vi nyttja ytan ännu bättre och lyfta fram varan. Inredningen är lättarbetad och vi jobbar med standardmått för gråbackar, och hyllorna går att vinkla för rätt volym och exponering av varan.

Frukt och grönt, Sollefteå.
Frukt och grönt, Sollefteå.

 

 

 

 

 

 

 

 

Till de fasta exponeringsborden, kompleterar vi med flexibla trekanter i olika höjder och storlekar. Trekanterna kommer även med rostfria tråg, för exponering med is eller vatten, allt för att vara rätt i säsong, vardag och helg.

Frukt och grönt, Sollefteå.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din butik att bli ännu mer konkurrenskraftig, skicka då dina kontaktuppgifter så hör vi av oss för att boka möte.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *