Om oss

Vizuera får allas beteenden att generera lönsamhet och förbättra resultatet!

Vizuera är ett konsultföretag med fokus på lönsamhetsutveckling inom detaljhandeln. Vi hjälper företag till förbättringar genom att arbeta med utveckling av organisation och människor.

Våra passionerade lönsamhetskonsulter skapar framgång för våra kunder.

Vizueras metodik ökar lönsamheten på alla nivåer i din organisation! Vizuera får ditt team att prioritera rätt saker som ger lönsamhet och nöjda kunder!  Vår pedagogik skapar förståelse för vad som är viktigt i rätt tidpunkt! Allt vi gör omvandlas från teori till praktik och det skapar beteendeförändringar! Tillsammans ser vi till att öka lönsamheten i er butik!


lonsammare-butik

Beställ boken här!

LÖNSAMMARE BUTIK

– MED FOKUS PÅ INTÄKTER

Hur förbättrar vi butikens lönsamhet? Det är en fråga som butikschefer och butiksanställda brottas med dagligen. Det självklara svaret är ju att sälja mer – men problemet är att då ökar ofta även kostnaderna. Därför har många managementmodeller gått ut på att se över och minska företagens kostnader. Den här boken väljer att fokusera på den andra – den roliga! – sidan, nämligen intäkterna. Här presenteras en framgångsrik modell som hjälper dig att öka butikens intäkter. Du får massor av tips, råd och konkreta exempel på vad du kan göra ute i butiken. Författaren visar också hur du kan lära känna dina kunder bättre, för att kunna tillmötesgå deras önskningar och behov. Då väljer de dig före konkurrenten.

Om författarna

Lars Andersson, Örne Kjellström och Roger Eijvergård har en gedigen bakgrund i dagligvaruhandeln, främst inom ICA (bland annat ICA-skolan). Sedan 2002 arbetar de tillsammans i företaget Vizuera AB och har utvecklat Vizuera-modellen, som under flera år har tillämpats och använts framgångsrikt av flera olika företag. Modellen handlar om hur man kan arbeta mer pricksäkert för att förbättra lönsamheten inom detaljhandeln.

Eva Cohen är civilekonom och har mångårig erfarenhet av kommunikations och företagsledningsfrågor, framför allt i rollen som informations- och marknadschef på företag inom tjänstesektorn. Eva följde och dokumenterade under ett års tid Örne Kjellström vid en skräddarsydd utbildningsserie för dagligvaruhandeln. Lönsammare butik – med fokus på intäkter är ett resultat av detta. Eva är idag kommunikationschef i Zacco-gruppen, ett av Europas ledande företag inom immaterialrätt.