9 anledningar att välja Vizuera!

k_kontorsfolk_glada

  1. Vizuera har lång erfarenhet av utbildning och kompetensutveckling i Detaljhandeln. Vi är ledande när det gäller att utveckla detaljhandelsföretags lönsamhet i Sverige. ”Lönsammare butik” är ledord och genomsyrar allt vi gör.
  2. Utbildningsuppläggen baseras på våra unika modeller, t. ex. Vizuera-modellen och sexhörningen. Dessa modeller och arbetssätt beskriver vi i vår bok ”Lönsammare butik”.
  3. Vizuera har lönsamhetskonsulter med olika spetskompetenser. Det skapar bästa möjliga förutsättningar för kompetensutveckling inom exempelvis ekonomi, ledarskap och försäljning. Alla våra konsulter har lång erfarenhet av detaljhandeln. Vi kan butik.
  4. Varje butik är unik. Tack vare förstudier och kvalificerade analyser blir upplägget skräddarsytt för er. Dessutom använder vi butikens unika nyckeltal, KPI, för att utveckla butikens lönsamhet.
  5. Vi lovar en snabb effekt som kommer vara synlig i butiken och i butikens lönsamhet.
  6. Vi utbildar på alla nivåer, från säljarna på golvet till utveckling av ledningsgrupper och alla servicefunktioner.
  7. Prezision – vårt eget styrsystem för ekonomi. Med hjälp av Prezision tar vi kontrollen över ekonomin, att styra istället för att bli styrd.
  8.  I Prezision finns checklistor som anpassas för er butik. De syftar till att säkerställa att butiken är så bra som ni vill att den ska vara utifrån ett kundperspektiv.
  9. Vizuera skapar förståelse hos deltagarna för hur mycket deras arbete faktiskt påverkar butikens lönsamhet varje dag.

Vill du också välja oss, fyll då i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss!