Jobba hos oss!

Är du vår nästa lönsamhetskonsult?  Vi på Vizuera har kunder som ICA, MediaMarkt, Mio, Cervera, Hemtex, Design Only, OK Q8, Colorama, Kungsmässan och Aranäs och många fler. Vi har en mycket hög nivå på utbildningar inom ledarskap, organisation och säljutbildningar. Vi söker ständigt nya kunder med nya och utvecklande produkter. Och i det arbetet behöver vi också fler Lönsamhetskonsulter och det kankse är du?!

Lönsamhetskonsult – så här ser vi på vad som krävs för att bli en bra Lönsamhetkonsult på Vizuera.

Bakgrund:
Du har jobbat som ledare inom detaljhandeln som försäljningschef, områdeschef, butikschef eller handlare. Du har stabila familjeförhållanden och har möjlighet att vara borta från hemmet flera dagar i veckan. Du kan bo var som helst i Sverige.

Framtid:
Du vill utvecklas och utveckla. Du vill få mer kunskap och erfarenhet om hur man utvecklar grupper eller företag inom detaljhandeln. Du vill tillföra vårt företag erfarenhet från detaljhandel, vill tillföra våra kunder kunskap och erfarenhet så att de utvecklas och blir bättre. Du älskar att göra bra affärer och känner inre tillfredsställelse i att sälja mer till befintliga kunder, men också att bryta ny mark hos nya kunder.

Kompetens:
Krav: Du har kunskap och förståelse för vad som driver försäljning och skapar lönsamhet i företag. Du har kunskaper i ledarskap och förståelse för hur individer fungerar i grupper och organisationer. Just nu upplever vi stor efterfrågan på projekt kopplade till butikernas frukt och gröntavdelningar, och ser att Du har kunskap inom just frukt och grönt. Du kan använda de vanligaste funktionerna i MS-Office eller motsvarande.
Meriter: erfarenhet av projektledning.

Utbildning:
Krav: gymnasienivå och ekonomisk utbildning/kunskap.
Meriter: ledarskap, projektledning, marknadsföring.

Prestationer:
Du kan visa konkreta exempel på när Du har utvecklat någon typ av organisation eller företag. Du kan visa konkreta exempel på goda affärer som Du har genomfört.
Övriga meriter: B-körkort, (mat)hygienutbildning, matintresse.

 

Passar detta in på dig, så skicka in dina kontaktuppgifter här: