Referenser

Design Only

Design Only rekordökade klädförsäljningen med Vizueras utbildning! 

Klädkedjan Design Only genomförde ett utbildningsprogram med Vizuera som var skräddarsytt för deras behov. Det blev inte bara rekordartad ökning av försäljningen utan också en stor positiv påverkan på hela organisationen.

Under sammanlagt sex träffar drillades Design Onlys butikschefer och säljare, var för sig, i hur de ska ta hand om kunderna bättre och hur de kan utveckla sin lönsamhet. Utbildningen var mycket konkret och praktiskt butiksinriktad.

”Det har varit en grym utbildning. Jag har fått en röd tråd i mitt arbete.”

Att samla alla anställda i en kedja har gett effekter som ledningen för Design Only inte räknat med. ”- Effekten av utbildningen har visat sig på flera områden”, säger Janne Erlandsson nöjt och fortsätter: ”- Förutom att vi fått försäljningsökningar i butikerna så har vi också fått information från butikschefer och säljare om saker som kan göras ännu bättre. Detta har lett till en hel del förändringar i vår organisation som redan givit en mycket positiv effekt i både butiker och centralt. Medvetenheten om säljprocessens betydelse hos butikschefer och säljare har ökat rejält vilket leder till ökad försäljning.”

Om utbildningen: Under tre träffar på totalt fyra dagar utbildades Design Onlys butikschefer. Parallellt med detta utbildades alla säljare under tre dagar. Mellan träffarna fick de hemuppgifter med Praktisk försäljning.

 

Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan utveckla dig och ditt företag framåt.