Säljklart

Checklistor

Att göra saker rätt / att göra rätt saker
Detaljhandeln ökar sina intäkter med Check

Vi är ofta duktiga på att göra saker rätt, men vi ser allt för ofta att vi är lite sämre på att göra rätt saker.

Check är utvecklat för att hjälpa dig att optimera din butik eller avdelning för att alltid stå rustad när kunden kommer till din butik. Allt för att öka butikens lönsamhet.

Det som särskiljer vårt system med många andra liknande verktyg är att systemet kan kopplas till din butiks ekonomi och dess nyckeltal.

Låt oss säga att avdelningen ”TV” eller ”Frukt & Grönt” tappar artiklar per kund. Då kommer systemet att plocka fram frågor kopplade till det nyckeltalet här och nu. Allt för att främja åtgärder som har direkt bäring på din butiks resultat genom det svikande nyckeltalet.

Detta är inte bara smart – det är fenomenalt, eller vad tycker du?

Check kan användas i mobilen, surfplattan eller i dator

 

Denna modul kan användas fristående från intäktsmodulen i Prezision (men då kan vi inte koppla åtgärder till nyckeltalen).

Du arbetar med Checklistan direkt i din Android eller iOS (Apple) enhet eller via datorn. I appen kan du enkelt besvara checklistor och dessutom fotografera och skriva kommentarer till varje fråga. Omedelbart efteråt kommer du åt att-göra-listan så att butiken eller avdelningen tar ett snabbt steg mot säljklar butik.

Check är dynamiskt och har många användningsområden:
 • Butiken/avdelningen med kundens ögon
 • Butiken/avdelningen med ekonomens ögon
 • Diverse besiktningar:
  – Butiksbesiktning
  – Processbesiktning
  – Mystery shopper
  – Byggbesiktningar / slutbesiktning
 • Skyddsronder