Kategorier
Active-Display

Så föddes Little Green Market

Tidigt en lördagsmorgon tog Roger sin vanliga morgonpromenad och passerade stadens stora torghandel.

Där var det liv och rörelse i solskenet. Många härliga dofter nådde Rogers näsa där frukt- och grönsaksknallarna bullade upp sina dignande och färggranna bord. Frukter och grönsaker låg i vackra trälådor och Roger blev sugen. ”Det såg så hemtrevligt och jordnära ut”, tänkte Roger och gick runt bland handelsstånden.

 

”Glöm inte att köpa frukostbröd”. Sms:et dök upp i mobilen så Roger lämnade torget och gick över gatan till matbutiken. Han plockade till sig frukostbröden och passerade frukt- och gröntavdelningen på väg mot kassan. Roger stannade upp. Något hade fångat hans uppmärksamhet. Först visste han inte vad, men så kom han på det. Frukt och grönt i butiken såg inte alls lika inbjudande ut som i handelsstånden på torget tvärs över gatan.

Visslande fortsatte Roger mot bostaden med brödpåsen i handen medan hans tankar vandrade tillbaka till torghandeln. ”Visst skulle det kunna se ut som en fräsch torghandel även inne i matbutiken?”

 

Måndag morgon och Roger var på väg till jobbet. Han passerade torget och på nytt kom tankarna i huvudet. Eftersom Roger jobbade med butiksutveckling tog han med sig tankarna in på jobbet och före lunch hade han skissat ett första utkast på en torghandel i butiksmiljö…

Ja, så föddes Little Green Market. Vi på Active Display var inte sena att gilla Rogers idéer och nu kan vi presentera en helt ny inredningsstil som kommer att förvandla matbutiken till en torghandel där kundernas känslor och sinnen väcks av nya intryck i frukt- och gröntavdelningen.

Vår vision, torgkänsla i frukt avdelningen.

Ryktet om Little Green Market har redan nått till köpmännen och nu står de i kö för att få vara med och förändra. Kontakta oss så är du också med på resan mot en ny, spännande butiksmiljö…

Läs mer här!

Informationsblad, Little Green Market, F&G-modul

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *