Serviceavtal för säljare

butiksmiljöer till utbildning för Vizuera *** Local Caption *** butiksmiljöer till utbildning för Vizuera

Alla behöver tränas för att bli bättre. Även säljare!

Visst har ni många serviceavtal i butiken? Men har ni serviceavtal på det viktigaste i butiken – era säljare? Vi vaccinerar era säljare två gånger per år, syftet med injektionerna är att ge energi och ökad motståndskraft som gör dom starkare i kundmötet och försäljningen.

Dags att vaccinera dina säljare! Vizuera erbjuder en tvåstegs injektion innehållande sälj, service och inspiration. Effekten blir en höjd lägstanivå med startklara säljare i säljklara avdelningar.
Att sälja och att skapa köplust kan man göra på olika sätt, både mekaniskt och personligt – men hur gör vi det på bästa sätt? Vi går också igenom grundläggande nyckeltal och vi bryter ner försäljningen i mindre delar så alla får en förståelse för vad man själv påverkar varje dag på jobbet.

Personlig försäljning kommer vi självklart att prata om, det är ju temat för utbildningen. Det personliga bemötandet och det här med att ha kunden i fokus. Blir vi riktigt bra här så är det ett starkt konkurrensmedel som verkligen gör skillnad.

Träffarna är uppbyggda på ett antal uppgifter som deltagarna diskuterar och löser tillsammans. Det är absolut ingen traditionell föreläsning. Vi har sett att det kommer fram många bra tankar och idéer att konkret jobba vidare med på hemmaplan. Blandningen av kreativitetspass, brainstorming, film och bilder har visat sig vara en framgångsfaktor!