Satsning på F & G på Maxi Hälla!

Hälla6

Maxi Hälla i Västerås är en av Sveriges största butiker, som leds av Ica-handlaren Lennart Holmgren. Maxi Hälla har över 170 anställda och omsatte över 630 miljoner kronor år 2015….så vi pratar här om en gigantisk jätte! Det är en helt fantastiskt fin och fräsch matbutik med ett oändligt brett och kvalitativt sortiment….och ändå….så stannar de inte upp, sätter sig ned och är nöjda….just i denna vecka så körde Vizuera ett Frukt- & Grönt-lyft på just denna stora matjätte, för att säkra upp och tuffa till med den mest moderna informationen och utbildningen i dagsläget. Maxi Hälla, butiken med den ständiga utvecklingen!

Hälla1

Hälla2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På Maxi Hälla får man en upplevelse av matglädje, inspiration som toppas med personlig service. När man kommer in i butiken känner man av arbetsglädjen, som den kunniga och rutinerade personalen har med sitt stora engagemang.

Hur började den här solskenshistorien om Maxi Hälla, då!? Butiken öppnade 1985 på området Hälla, och då som en Kvantum-butik, som växte snabbt och har alltid varit ett av Sveriges mest attraktivaste handelsområden. Butiken har sedan sitt öppnande haft tre stycken köpmän varav den nuvarande heter Lennart Holmgren. Lennart tog över butiken år 2000, och år 2001 konverterade butiken till en Maxi ICA Stormarknad.

Sedan butiken ändrade koncept har omsättningen fördubblats, och år 2005 var Maxi ICA Stormarknad Hälla den butik som omsatte mest av alla ICA-butiker. Fortfarande är det en av de butiker som har flest kunder per vecka av alla butiker i landet.

Hälla4

Hälla3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och ändå….så vill de utvecklas mer! Gruppen som går Frukt- & Grönt-lyftet nu har 9 deltagare, som tränas upp till en ännu högre nivå i effektivitet i avdelningen med trimmade ”körscheman”, högre nivå på butiksekonomi och en slags Teambuilding. Denna grupp med deltagare har gjort en stor utveckling och blivit en ännu tajtare grupp som jobbar målinriktat och sammansvetsat.

Rikard Herrfall, Vizueras Lönsamhetskonsult, som är ansvarig för denna härliga grupp är mycket glad och stolt! Rikard är en erfaren Lönsamhetskonsult, som lär ut med ett stort engagemang, inspiration och pedagogik. Även Ica-handlaren Lennart Holmgren och Butikschefen på livs, Måns Hemmingsson, är mycket nöjda med resultatet som blivit och har bokat Rikard, som ska under år 2017 trimma körscheman för Mejeri, Kött och Packad Chark, Bageri och Delikatess/Manuellt kött tillsammans med medarbetarna i de avdelningarna.

Hälla5

Är du nöjd med Din butik? Ska du vara nöjd eller finns det ännu fler möjligheter för din butik? Om du är intresserad av att höja butikens avdelningars effektivitet, försäljning, lönsamhet och få ett superteam? Hör gärna av dig till oss på Vizuera via Formuläret nedan eller slå en signal….Kontaktuppgifter finns givetvis under Kontaktsidan!