Ska du följa med på en spännande resa?

Nu tar vi nästa kliv med vårt styrverktyg Prezision, och för att nå ända fram behöver vi din hjälp. Vi söker nu dig som har god erfarenhet av detaljhandel och förstår hur aktiviteter i butiken påverkar det ekonomiska resultatet. Men det räcker inte du behöver också ha förmågan att skapa kundnytta i avdelning eller butik.

Vad vi nu gör är att ta befintliga och nya kunder in i en vardag som blir både enklare och mer precis. Med nya Prezision får du hjälp med analysen och du kommer att göra ännu mer rätt av alla saker och aktiviteter som skapar lönsamhet och nöjda kunder. Prezision kommer också att förbättra och förenkla kommunikationen mellan olika funktioner och människor i din organisation.

Vi söker nu dig som har god vana och erfarenhet från detaljhandel och gärna inriktning på dagligvaror. Du är trygg i att använda PC och system som används inom detaljhandel. För att kunna hantera de uppgifter som ingår i tjänsten vill vi att du är utåtriktad, energisk och har en förmåga att inspirera andra.

Det vi vill ha hjälp med är:

  • Konvertering av befintliga kunder till nya Prezision.
  • Ta fram utbildningsprogram och genomföra för både befintliga och nya kunder.
  • Sköta administrationen i systemet, i allt så som lägga in nya butiker och användare till support internt och externt.
  • Att sälja in till nya kunder.
  • Att vara testare för nya funktioner.

Känner du dig träffad och vill vara med på vår resa med vårt fantastiska styrverktyg Prezision, men även syskonen Vizuera och Active-Display. Hör då redan nu av dig till Örne Kjellström,  eller svarsformuläret nedan.

 

Vill du veta mer vad Prezision är så kan du läsa mer här.