Storsatsning på Maxi Örebro!

Örebro1

Ica-handlaren Martin Matteusson storsatsar på utbildning i sin Maxi-butik i Örebro! Martin Matteusson vill att kunden ska få en ännu mer intressant, inspirerande, attraktiv och ”matig” upplevelse än vad kunderna får idag! Och då är Ica Maxi i Örebro en fantastisk färskvarubutik idag! Men Matteusson ser framåt och vill bli bättre än bäst!

Vizuera kör nu ett riktigt härligt och ”matigt” upplägg med ett ”Lyft/Utbildning” i Manuell Delikatess, Mat och Fiskavdelningen. Utbildningen går då in på bland annat, hur man nu ska ta nästa steg i utvecklingen mot en ännu mer modern, ”matig” och säljeffektiv avdelning….då med fokus på effektivitet i säljuppläggen, kall färdigmat, utveckla grill samt färdiga måltidslösningar/menyer. Och vidare ett ännu mer intressant och spännande upplägg för manuella Fisken! Titta nu gärna på bilderna, och njut av den läskande Delikatessavdelningens utbud…..

Örebro2

Örebro3

 

 

 

 

 

 

 

 

Utbildningen har ett smartare säljupplägg, med mer färdigskivade och packade produkter, och då olika för olika dagar i veckan, fler och mer moderna köksfärdiga varianter av kall mat, både i Fiskavdelningen och i Delikatessen. Syftet är att inspirera med ett ännu mer attraktivt utbud till kunden, med allt ifrån enklare rätter på vardagar och till hela menyer till helgen.

I denna utbildning plockar Vizuera tillsammans med deltagarna om i diskarna, styr upp sortimentet och sen ingår en hel del butiksekonomi och säljträning mm. Läs gärna mer om Vizueras utbildning här: Lyftet Färskvaror.

Örebro4

Vizueras erfarne Lönsamhetskonsult, Per Lundgren, kör denna vecka ”Lyftet” i Delikatessavdelningen, Mat & Grill och är riktigt taggad för denna uppgift. Här på bilderna ser ni det fantastiska arbetet som Per gjort tillsammans med deltagarna! Och visst ser det otroligt läskande ut! Per kommer även att köra Lyftet i Fiskavdelningen!

Är ni också intresserade av att ”Lyfta” era färskvaruavdelningar!? Hör gärna av er och ”bolla” lite med oss på Vizuera….vi har även möjligheter att anpassa våra utbildningar efter er butiks behov! Kontakta oss antingen via formuläret nedan eller slå en signal, så bokar vi gärna en träff för att lyssna av, vad just ni behöver!

Ha en fortsatt fin dag!