Uppsala Kompakt

Ska du bygga om din Frukt- och gröntavdelning och du hittar ingen inredning som håller måttet vad gäller säljtryck, smarta lösningar, ergonomi, design och kvalitet. Då har du kommit rätt. Vårt frukt- och grönt bord Uppsala Kompakt uppfyller alla dessa punkter och har tjänat mycket pengar åt våra kunder. Den långa livslängden gör dem väldigt prisvärda och du kan enkelt byta färg/träslag på dem efter en tid.

Vårt snygga Uppsala kompaktbord bygger på ett system som är anpassat för de backar och lådor som frukt och grönsaker levereras i. Det är plats för 2 backar på djupet istället för 3 som är och har varit det vanligaste på marknaden genom åren. Den stora fördelen med det är ergonomin då personalen slipper det extremt påfrestande lyft som det är att lyfta upp den tredje backen, minskat svinn då man tar bort en plats som kunden oftast inte når till, yteffektivitet då de tar betydligt mindre plats. Detta har gjort dem populära både bland mindre och större butiker.

Uppsala Kompaktbordet rymmer väldigt många smarta lösningar. Den unika pås- och skyltlösningen som är integrerad i påkörningsskyddet på fronten är en. Möjligheten att höja och sänka botten där backen står för att anpassa det efter vilken volym du har av just den varan en annan som gör att du alltid kan skapa ett jämt säljtryck i bordet. Det finns även tillbehör för mer- och sambandsförsäljning, smakprov, avdelare, skyltar etc. Funktioner och utseende på Uppsala Kompaktbordet kommer du även att känna igen i vårt frukt- och grönt bord Övik, det som skiljer borden åt är djupet.