Välkommen tillbaka till Vizuera, Rikard!

Rikard Herrfall är nu tillbaka i vårt team igen! Rikard är ju en kändis hos Vizuera´s kunder…. De kunder som redan hört denna glada nyhet, har redan börjat titta i sina kalendrar….”när kan vi boka!?”

Och vi på Vizuera är naturligtvis överlyckliga! Rikard….han är en kanonkille socialt, och dessutom med en knivskarp hjärna med en oerhört stor kunskap som han vill dela med sig utav.

Rep i Hedemora *** Local Caption *** Rep i Hedemora  

 

 

 

 

 

 

 

Vem är Rikard?

Rikard Herrfall började som Lönsamhetskonsult hos Vizuera redan år 2007, och gjorde ett fantastiskt jobb med utveckling och utbildning av färskvarupersonal, som i sin tur kunde briljera i sina butiker.

Innan Vizuera kom Rikard närmast ifrån Saba Frukt och Grönt, där han arbetade som säljare och har i den rollen sysslat frågor som kategoritänk på avdelningen, utbildningar i butiksekonomi och varukunskap, varuexponering samt att skapa merförsäljning i avdelningen.

Rikard har också en gedigen utbildning med sig….han har utbildat sig till marknadsekonom på marknadsinstitutet i Stockholm.

Men vad har han gjort innan han återvände till Vizuera?

Rikard kommer nu närmast från ICA Maxi Erikslund i Västerås, där han har arbetat som Avdelningschef för Bageriet och som Controller.

Rikard´s styrkor:

  • Frukt & Grönt
  • Bageri
  • Butiksekonomi
  • Affärsutveckling

Vad har Rikard för intressen privat?

På fritiden är Rikard intresserad av golf och naturligtvis mat och att umgås med nära och kära. Rikard är bosatt i underbara Västerås med sin familj.

 

 

 

 

 

 

Utbildningar som Rikard bland annat kommer att hålla i, är självklart Lyftet Frukt och Grönt som är en fantastisk utbildning för dig som vill öka både omsättningen, vinsten och upplevelsen i avdelningen.

Kontakta oss gärna snarast möjligt om ni också vill utvecklas i butiken