Kategorier
Vizuera Consulting

Vizuera Consulting växer!

Alice 1
Foto: Niklas Andersson, niklasanderssonfoto.se

Vizuera har under en längre tid fått så många uppdrag som vi både kan berätta om och vi får även kunder som vill arbeta med oss lite mer utanför rampljuset. Denna ökade efterfrågan på både utbildningar och övriga konsultuppdrag har gjort att Vizuera-familjen fått tillökning. Så vi hälsar Alice Svensson välkommen i gänget och vill nu presentera henne för er, våra kunder.

Alice Svensson är en mycket kunnig Lönsamhetskonsult som har en expertis inom färskvaror och matkommunikation som produktkunskap, inspiration och varuplacering. Alice är expert inom Fisk & Skaldjur där hon då blivit utbildad av en Kunglig Hovleverantör, och hon är en stor specialist på ostron.

Färskvaror är vad Alice brinner för allra mest, då det ofta också innefattar mer ”sälj” och även den fina kundkontakten som infinner sig vid den manuella disken. Hon har även mycket goda kunskaper inom kött, chark och ost. Alice Svensson har haft ledande befattningar i några av Sveriges finaste färskvarubutiker….vi pratar om Ica Vanadis, Ica Kvantum Liljeholmen, Ica Kvantum Mall of Scandinavia osv.

Som säljledare och matkommunikatör på Sveriges trendigaste matbutik, Ica Kvantum Mall of Scandinavia, ansvarade Alice för personal, drift, ekonomi och matinspiration med kreativa lösningar.

”- Projekt som ”Take Away” i butiken var fantastiskt stimulerande och det var som att man var en Butikschef i en mindre butik i en större butik”, berättar Alice Svensson.

Vad är dina tankar om att arbeta som Lönsamhetskonsult på Vizuera? frågar vi Alice nyfiket:

”- Jag älskar att träffa nya människor och upptäcka nya miljöer. Det är vad jag brinner för i båda mina yrken. Det och att få ge något till min omgivning oavsett om det är till en publik, genom tv-rutan som programledare eller som lönsamhetskonsult i kurslokal eller butik,” berättar Alice vidare….och nu undrar ni….vilket andra yrke!?

Jo, Alice Svensson är just Alice, artisten och sångerskan från bl.a Melodifestivalen, där hon gjorde fantastiskt bra ifrån sig. Alice har haft musik- och sångintresset sedan barnsben och har lyckats göra fina karriärer inom både handel och inom artisteriet.

Vad är det som är tillfredsställande med att arbeta som utbildare?
”- Att få känna att jag kan tillföra något, hjälpa andra och dela med mig utav den inspirationen och kunskapen jag samlat på mig. När jag känner att jag på något sätt utvecklat eller inspirerat någon annan mår jag som bäst, oavsett inom vilket utav mina två yrken det är.”

Hur kommer du att vara som konsult/utbildare?

”- Förhoppningsvis inspirerande, energisk, lyhörd och strategisk”, svarar Alice med stort lugn.

Berätta gärna lite mer om den ”privata Alice” och dina intressen:

”- Jag är 25 år, singel men med en väldigt stor familj. Så jag behöver verkligen aldrig känna mig ensam. Jag bor i Stockholm sedan snart 10 år tillbaka men har familjen i lilla Hedesunda utanför Gävle där jag försöker spendera mycket ledig tid. Man skulle kunna säga att mina fritidsintressen är mina yrken. Jag har haft förmånen att få arbeta med saker och ämnen som jag till en början endast haft som hobby men som sedan övergått till yrke då som sagt”, säger Alice leende.

Alice 3
Foto: Niklas Andersson, niklasanderssonfoto.se

Tack Alice för denna intervjun och din presentation och återigen….välkommen till oss på Vizuera!

Så kära läsare….vi har de mest moderna och uppdaterade utbildningar inom Färskvarulyft, Fisk- & Skaldjur, Varukunskap mm….och vi skapar även anpassade utbildningar efter ert behov i butiken. Så hör gärna av er till någon av våra Lönsamhetskonsulter, som hjälper er med att berätta mer om innehållet i våra utbildningar. Ni kan även läsa mer under Dagligvaror eller under Sällanköp . Vi rekommenderar också en kontakt med allas våran Roger Eijvergård på mobilnummer: 0703-43 03 64 .

Ha en fin dag & Välkomna! / Vizuera

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *