Vizuera gör ICA Kvantum bäst på kött!

 

Vizuera-bild1a-768x576

Foto: Joakim Robarth. Här har vi Lönsamhetskonsulten Per Lundgren med det fantastiskt duktiga gänget, från utbildningen Kött & Fågel på ICA Kvantum Mall of Scandinavia.

 

Vizuera har nu ett samarbete och ett uppdrag med ICA, närmare bestämt Kvantum-profilen. Det har under en period av planeringen varit mycket hemligt….men nu har vi även kört igång med vår testbutik ICA Kvantum Mall of Scandinavia (MoS).  Första träffen klarades av för några veckor sedan och när Roger Eijvergård, Vizuera, träffade Färskvaruchefen Andreas Hamnes så var han mycket nöjd med resultatet. Andra träffen kommer att ske på tisdag 4 oktober.

Vi på Vizuera ska göra Kvantum-profilen bäst på Kött & Fågel! Den trendiga, inspirerande och kompetenshöjande utbildningen kommer att vara vid två tillfällen, en dag per tillfälle. Vi rekommenderar att alla som jobbar med kött, manuellt som packat, ska delta i denna utbildning. Vi önskar att även handlare och butikschef är med under denna utbildning. Denna utbildning är en mycket viktig bit i ICA Kvantum-profilens framtidsutveckling.

Foto: Joakim Robarth.

Foto: Joakim Robarth.

 

Per Lundgren, Lönsamhetskonsult på Vizuera, instruerar och lär upp det redan mycket duktiga gänget från ICA Kvantum Mall of Scandinavia. Första utbildningstillfället har redan gett fantastiska resultat och på tisdag 4 oktober kör Vizuera andra träffen med detta härliga gäng.

 

 

 

 

Vårt fokus på denna moderna utbildningen är att förbättra kundupplevelsen och att öka försäljningen. Att den förhöjda nivån ska vara bestående. Så här ser upplägget ut:

  • På träffarna så går vi igenom ett antal ämnen, ”verktyg” och tillför varukunskap.
  • Med gruppuppgifter och övningsuppgifter så får alla chansen att öva på det vi pratat om.
  • Mellan utbildningsdagarna praktiserar deltagarna sin nya kunskap och använder de ”verktyg” de fått tillgång till i sin egen avdelning i den egna butiken.
Roger Eijvergård tog bilder under sin ”besiktning” på ICA Kvantum Mall of Scandinavia.

Roger Eijvergård tog bilder under sin ”besiktning” på ICA Kvantum Mall of Scandinavia.

 

Foto: Roger Eijvergård.

Foto: Roger Eijvergård

 

Med Vizueras pedagogik och med våra kompetenta konsulter, så skapas ett fantastiskt engagemang hos deltagarna. Deltagarna kommer efter utbildningen:

  • ha en kunskap om olika köttslag och dess egenskaper och möjligheter.
  • inneha en kunskap om basrutiner och effektiv drift.
  • ha en kunskap om hur man bygger upp en lätthandlad och en inspirerande köttavdelning.
  • fått en insikt i och om de viktiga ekonomiska nyckeltalen, hur man kopplar ekonomin till vad man gör och vad man inte gör i sin vardag.

Så efter denna utbildning kommer deltagarna att aktivt bidra till en förbättrad exponeringsteknik och säljkommunikation, som kommer att bidra till ett ökat intresse för köttavdelningarna, hos kunderna. Denna fräscha utbildning, som är otroligt innehållsrik, kommer att förändra avdelningarna Kött & Fågel för marknadens framtid.