Vizuera hos Kvantum-profilens Kick-off!

Kvantum-profilen har idag haft en stor Kick-off i Annexet i anslutning till Globen i Stockholm. Av de 125 stycken Kvantum-butikerna som finns i dag, så var det 102 butiker anmälda till denna Kick-off. Totalt var det c:a 350 personer som kom. Vi på Vizuera har då idag på scenen presenterat utbildningen till konceptet ”Kött- & Fågel”….och den som representerade Vizuera på scenen var ingen mindre än allas vår Roger Eijvergård, som är en erfaren Lönsamhetskonsult.

Roger Eijvergård har en gedigen bakgrund inom Icasfären, inom olika befattningar. Konceptet har olika delar som Utbildning, Kommunikation & Inredning. Och på filmen ser ni här hur han välkomnades av den fullsatta salen med Ica-handlare!

Tryck på länken för att se filmen!

 

Film Kvantum1

 

Efter anförandet där Roger gick igenom en del av vad utbildnings-delen innehåller, så fick både Roger och Joakim Robarth, Lönsamhetskonsulter,  väldigt mycket att göra…..bokningar vällde in till vår stora glädje! Här ser ni tillströmningen!

Kvantum1

Kvantum3

 

Roger Eijvergård och Joakim Robarth stod även vid sin monter under dagen och berättade lite mer ingående om utbildningens innehåll. Vill ni också veta mer om denna utbildning…..så hör gärna av er! Anmälan och frågor till och om denna Utbildning kan göras till Lönsamhetskonsulten Joakim Robarth, E-post: joakim.robarth@vizuera.se . Välkomna till oss på Vizuera!

 

Kvantum2