Vad gör Vizuera?

Vizuera har sedan 2002 utbildat anställda inom handel på alla nivåer från VD till säljare på butiksgolvet. Genom kundanpassade lösningar med konsultativa tjänster och utbildning utvecklar vi företag inom detaljhandeln mot en mer pricksäker verksamhetsstyrning. Vi arbetar både med butikskedjor eller grupper av butiker såväl som med enskilda, och har ett tydligt fokus på slutkund.

Får allas beteende att generera lönsamhet och förbättra resultatet.
Vizuera är ett konsultföretag med fokus på lönsamhetsutveckling inom detaljhandeln. Vi hjälper företag till förbättringar genom att arbeta med utveckling av organisation och människor.

Våra passionerade lönsamhetskonsulter skapar framgång för våra kunder.
Vizueras metodik ökar lönsamheten på alla nivåer i din organisation. Vizuera får ditt team att prioritera rätt saker som ger lönsamhet och nöjda kunder. Vår pedagogik skapar förståelse för vad som är viktigt i rätt tidpunkt. Allt vi gör omvandlas från teori till praktik och det skapar beteendeförändringar.

Tillsammans ser vi till att öka lönsamheten i er butik!

Vår Passion & vårt mål

Att skapa förustättningar för lönsamma affärer genom att jobba med hårda och mjuka värden i en anpassad mix är vad vi brinner för.  Att jobba engagerat och nära våra kunder för att tillsammans skapa långsiktig lönsamhet via vår unika metodik.

Att vara den mest personliga, inspirerande och engagerade aktören på marknaden gällande kompetensutveckling och utbildning.

Vilka är vi?

Örne
Kjellström

Lönsametskonsult/ Ägare

Alice
Svensson

CEO/Lönsamhetskonsult

Björn
Grunewald

Ekonomi/ Lönsamhetskonsult

Per
Lundgren

Lönsamhetskonsult

Roger
Eijvergård

Ägare

Per
Sjölund

Lönsamhetskonsult