Driftsnära utbildningar

Lönsammare butik

Hjärtat i vårt utbud. En grundläggande utbildning som samtliga butikssäljare inom branschen bör ha. Vi lär oss grunderna i butik och förståelsen för lönsamhet.

Frukt & grönt

Butikens viktigaste avdelning för såväl kundupplevelsen som för ekonomin slutar aldrig att utvecklas. Lyft avdelningen till en ny nivå med hjälp av vår mest populära utbildning genom tiderna.

Kött & fågel

En utbildning framtagen tillsammans med ICA Kvantum för dig som behöver öka kompetensen inom varugruppen ”kött och fågel”. Hantering och varukunskap i såväl manuella punkter som packat i hyllan. 

Färskvaror, delikatess
& bistro

Vårt ”färskvarulyft” lämpar sig för alla typer utav butiker, stora som små. Med fokus på att öka både lönsamhet, effektivitet och inspiration i avdelningar såsom färskvaror eller manuella delikatessen genom en mix utav teori och praktiskt arbete i butik.

Fisk & skaldjur

Varukunskap, hållbarhet och säljkunskaper är vad som ingår i denna utbildning som kan ta din fiskdisk till helt nya nivåer.

Kundupplevelse och Sälj

feecms_x_x_x

Service- &
säljavtal

Vårt kundbemötande är en färskvara som konstant behöver underhåll. Därför har vi skapat vårt service- & säljavtal. En utbildning i abonnemangsform så att du och dina kollegor ständigt är på tårna när det kommer till att hjälpa och bemöta era kunder.

nipyata-RmxzH3S0F4o-unsplash

Kundupplevelse &
inspiration

73% utav våra kunder (enligt ICA´s framtidsrapport 2019) är villiga att betala mer för en vara om den kommer med något slags mervärde. Kundupplevelse är hur vi säkrar en plats på framtidens marknad. I denna utbildning tränar vi på mixen utav bemötande och visuell miljö.

Ledarskap och personlig utveckling

PLU- Praktisk ledarutbildning

Vårt program ”Praktisk ledarutbildning” är för dig som vill göra karriär inom handel. Den bästa förberedande kursen för dig som vill fortsätta att utvecklas till en framgångsrik butiksledare och kanske så småningom bli ICA-handlare eller senior ledare inom din verksamhet.

Utveckla din ledningsgrupp

80% av ledningsgrupperna utnyttjar bara 20% av sin kapacitet enligt forskning idag. Utveckla ett framgångsrikt ledningsgruppsarbete mot ökad effektivitet, lönsamhet & hållbarhet. Detta tillsammans med några utav Sveriges främsta ledarutvecklare.

Lyft ditt lag

 En stark samarbetskultur är grunden till god lönsamhet. Att ständigt jobba med sitt team/butikslag är den bästa investeringen man kan göra för att nå en lönsam och hållbar verksamhet.

Skräddarsytt & övriga tjänster

En utav våra främsta styrkor är att skräddarsy uppdrag på förfrågan.  Vi jobbar med allt ifrån inspirationsresor till unika och flexibla upplägg för just din verksamhet Hör av dig och låt oss hjälpa dig att hitta rätt utefter just era behov!

Inspirationsresor

Ett effektivt och inspirerande sätt till utveckling. Vi har under åren gjort oändligt många lyckade resor tillsammans med olika konstelationer utav team för att både bygga samarbete men också för att fylla på med nyttig och affärsutvecklande inspiration.

Inspirationsföreläsningar & Modertor-uppdrag

Behöver du en moderator eller en inspirationskick? 
Vi hjälper dig sätta ihop och hitta den bästa föreläsaren för just ditt behov och kan även sy ihop helhetsprojekt såsom kickoff´s, personalmöten m.m. med rätt innehåll. 

Bench-grupper

Bech och nätverkande är en uppskattad metod för att testa och lära både med och av varandra. Vi hjälper er att hitta rätt ämnesgrupper och leder er genom lärandet.  Exempel på ämnen vi nätverkat i är t ex ledarskap och frukt & grönt.

Budgetdagar
& Controller på distans

Vi hjälper dig att lägga budget för din verksamhet och stöttar och coachar dig genom kommande verksamhetsår.